Posted on Leave a comment

Facebook Страницата на RIBATA.EU е хакната

Facebook Страницата на RIBATA.EU е хакната

Уважаеми клиенти и потребители на риболовния магазин RIBATA.EU,

Искаме да ви информираме, че нашата фейсбук страница беше хакната от непознати лица. Веднага предприехме мерки за възстановяване на контрола върху страницата, но за съжаление не успяваме да възстановим старата страница. Вместо нея, създадохме нова официална страница на адрес https://www.facebook.com/www.RIBATA.EU.

Искаме да ви уверим, че хакването на Facebook страницата не е довело до изтичане на лични данни или финансова информация на клиенти и потребители на риболовен магазин Ribata.eu.

Важно – с хакната страница, хакерите може да се възползват от доверието на потребителите, за да постигнат своите цели – най-често това е да съберат лична информация от хората или да им навредят финансово. Това е адресът на хакната страница – https://www.facebook.com/Ribata.eu. До връщането на администраторските права на риболовен магазин Ribata.EU върху хакната страница, моля, не се доверявайте на никаква информация и публикации в нея.

Развитие и новини по случая следете в риболовния блог на ribata.eu и на новата официална страница на магазина – https://www.facebook.com/www.RIBATA.EU.

RIBATA.EU успя да събере голям брой потребители, които бяха свикнали да разжглеждат най-новите и актуални риболовни продукти на страницата на магазина във Facebook. Ако и Вие сте от тях и желаете да сте в крак с риболовните тенденции, харесайте новата ни официална FB страница:

Ако намерите друга страница, която претендира за официалната страница на магазина, но има различен URL адрес или имате въпроси и нужда от допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакт на сайта ribata.eu.

Благодарим ви за вашата подкрепа и разбиране.

С уважение,

Екипът на RIBATA.EU

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *