Posted on Leave a comment

Нови риболовни примамки за откриването на сезона 2024 г, внимание

Нови риболовни примамки през 2024 г., които заслужават вашето внимание за откриването на сезона.

Баща ми казваше, че всяка примамка ще работи за едър лаврак, стига да е лилава „гумен червей“ с розова опашка. Господи, как са се променили времената.

Днешните примамки са наситени с примамливи аромати, направени са от по-здрав материал, имат уникални действия и хвърлят една миля. Това почти кара човек да се чувства зле за рибата. Почти.

Риболовната индустрия продължава да учудва с луди иновации и по-долу имаме подробен преглед на най-добрите налични примамки за сезон 2024.

RAPALA

Rapala Precision Xtreme Mavrik е джъркбейт, направен с най-добрата конструкция и първокласни характеристики, като се започне със системата за далечно замятане на Rapala, която осигурява точни, ултра-далечни замятания, за да се увеличи максимално времето в зоната на удара.

Окачването на примамката с главата надолу имитира наранена риба за примамка със силно режещо, полу-хаотично действие, което я прави универсална джъркбейт примамка за всякакви условия.

Рязката, полу-хаотична игра на Рапала Mavrik го прави универсален джъркбейт за всякакви условия. Водете го бавно с кратки потрепвания, за да обхождате страните с примамката или я водете бързо, за да накарате стръвта да се завърти почти на 180 градуса. Въоръжен е с първокласни тройни куки от серия VMC RedLine, за да го превърне Рапала в завършен джъркбейт за улов на риба.

Little Jack

Воблер Little Jack Charikom

  Истинската магия на Little Jack Charikom се крие в способността му да мами. Неговото реалистично плуване е неустоимо за рибите, което го прави мощен съюзник както в спокойни, така и в бурни води. Предлага се в размери 50 мм и 65 мм, той е достатъчно универсален, за да отговаря на редица риболовни условия и техники.

Воблер Little Jack Charikom

Halco

Не забравяйте примамките на Halco, които са перфектни за откриване или закриване на сезона.

Воблер Halco Sorcerer 125 DD+XDD , Воблер Halco Sorcerer 125 SR+STD са чусен избор за риболов на сом, бяла щука, сом и др.

Споделете в коментарите вашите любими примамки, на които ще заложите за сезона!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *