Posted on 1 Comment

Забрана за риболов на щука – до кога?

Забрана за риболов на щука - до кога?

До кога е забрана за риболов на щука и кога ще ловим зъбатите хищници отново? На 15 февруари тази година забраната за риболов на щука в България е факт. Тя е със срок на дейсвтие до 30 април. Ако няма изненади.

На 1 май българските рибари могат да ловят свободно крокодили по всички разрешени водоеми на територията на България.


След 1 май е разрешен уловът само на щука, защото има други действащи забрани за риболов – забрана за пролетно-лятно размножаващите се риби и забрана за риболов на бяла риба.

За още риболовни новини. За нова информация относно забраната за риболов на щука и до кога ще е забраната за бяла риба в България – следете нашия риболовен блог.

Всички необходими риболовни принадлежности за риболов на щука ще открите на ribata.eu. Едни от най-често поръчваните продукти за риболов на щука са монтажите за риболов на драшкович, които може да видите тук и тук. С голям успех при риболова на щука се радват и голяма част от изкуствените примамки. Въпреки всичко най-универсалния начин за риболов на щука си оства риболовът със жива рибка. Всякаква жива стръв и различни размери рибки ще намерите на сайта или на място в риболовния ни магазин в гр. Пловдив – локация.

УСПЕХ ^^^

1 thought on “Забрана за риболов на щука – до кога?

  1. […] 15 февруари до 30 април е забранен уловът на щука – Забрана на щуката. От 1 април влиза в сила забраната за улов на голяма […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.